Nem vártam tovább, megszereztem! Eszencia és szérum

2018. március 15.   0 hozzászólás

Már egy ideje szemezgetek a The Body Shop Roots of Strength termékcsaládjával és arra a következtetésre jutottam, hogy amit ennyit nézegetek és minden fellelhetőt el is olvasok róla, azt meg kell szereznem magamnak. Így is történt és most már legnagyobb megelégedésemre a polcomon pihen a Roots of Strength Eszencia és a Roots of Strength Szérum.


 

Miért vonzott?

A bőrápolást eddig is komolyan vettem, de 35 év felett erre még fokozottabban oda kell figyelni. Én ezt az életkort már 9 évvel túlhaladtam (egy kis gyors matek: 35+9=44 életév), tehát egyértelmű volt, hogy jó lenne kipróbálni egy feszesítő hatású termékcsaládot. 

 

 

Az csak hab a tortán volt, hogy a The Body Shop elzárkózik az állatkísérletektől és 100% Vegán termékeket forgalmaz.

Egyébként, ha egyetértesz ezekkel a célkitűzésekkel, akkor ITT  alá tudod írni az erről szóló petíciót. Én már megtettem!

 

 

Mivel vizuális típus vagyok, sokat jelentett a Roots of Strength termékek nagyon szépek és letisztult formavilágúak. A kiszerelésük pedig egyáltalán nem spórolós, hiszen a szérum 30 ml-es mennyisége ideális, az eszencia 160 millilitere pedig kifejezetten bőkezűnek számít.

 

 

Vissza a gyökerekhez!

Ezt érthetjük szó szerint is, hiszen a világ három különböző pontjáról származó immunrendszert erősítős, erőnlétfokozó gyökér adja a Roots of Strength sava borsát.

 

1. Ginzeng – az észak-kelet kínai Jilin tartományból

A kínai orvoslásban és szépségápolásban évezredek óta nagy szerepe van a gyökereknek, így a feszesítő ginzeng mellett a gyömbérnek, a bazsarózsa-gyökérnek, csalángyökérnek, angelikagyökérnek is.

A ginzenget a Kína-szerte embergyökérként is hívják, ami elég beszédes elnevezés és a fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

 

2. Gyömbér – Madagaszkár varázslatos tájairól

Madagaszkár az afrikai kontinenstől leszakad óriási sziget, melynek növény- és állatvilága izoláltan fejlődhetett ki. Az itt található élővilág 90%-a sehol máshol nem található meg a Földön! Ez adja a különlegességét az innen származó gyömbérnek is, melyet a helyiek csak szépítő gyökérnek hívnak bőrfeltöltő hatása miatt.

Tudtad, hogy Madagaszkárnak 1766-ban volt egy magyar királya? Aki nem volt más, mint a világutazó és kalandor gróf Benyovszky Móric.

 

 

3. Ruscus – Európa tölgyerdőiből

A Ruscus név furcsán csenghet, de ha azt mondjuk vadpuszpáng vagy szívós csodabogyó, akkor már mindjárt ismerősként üdvözöljük ezt a növényt.  Már elődeink is hatékonyan használták gyökerét a gyógyításban, a szépségápolásban pedig stimuláló hatása miatt és a hajszálerek kezelésében bizonyult hatásosnak.

Könnyen el tudom képzelni, hogy a Ruscus csodás bogyós termésének színe adta az ihletet a Roots of Strength termékcsalád dizájnjának megálmodásához is. Ez a csodás piros szín telitalálat volt, mert igazán vonzó megjelenést eredményezett.

 

 

Mit tapasztaltam?

Azt hiszem már eltelt annyi idő, hogy a tapasztalataimról beszámoljak, hiszen már két hete képezi a napi rutinom részét az eszencia és a szérum.

 

 

Az első használat alkalmával már éreztem a feszesítő hatást, enyhe húzódást tapasztaltam, ami a krém beszívódása után el is múlt. Én lepődtem meg legjobba, hogy egy hét után a homlokomon látható két, napsütés miatti hunyorgásból adódó ráncom eltűnt.

Ez annyira motivált, hogy sohasem felejtem el használni  a Roots of Strenght termékeket, ami korábban más eszenciákkal és szérumokkal kapcsolatban gyakran előfordult.

 

 

Azt hiszem, hogy teljes legyen a kép beszerzem a  termékcsalád harmadik tagját is, a feszesítő nappali arckrémet. Ehhez már csak egy fényvédő krém szükséges és búcsút mondhatunk a korai ráncoknak és pigment foltoknak!

Hiszen, mint tudjuk: „ A negyven az új harminc!” 🙂

 

Köszönöm a figyelmet! Kérlek látogass el a Világszép.hu YouTube csatornájára, ahol Beauty – Életmód – Utazás – DIY- Gasztro témákban találsz videókat. 🎬

Korábbi, The Body Shop Testvajakat tesztelő videónkat ITT találod. Ha tetszett, iratkozz fel a Világszép.hu csatornára. 🛎

Aktualitásokkal várunk a Facebook  és Instagram oldalunkon is. 🌷
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss