Ismét új életre kelt egy KIKA áruház!

2017. szeptember 20.   0 hozzászólás

Felüdülést jelent a hétköznapokból csodás bútorok és harmonikusan kialakított terek között bolyongani vagy épp céltudatosan nézelődni. Most erre újabb lehetőségünk nyílik!


Hiszen hamarosan, szeptember 22-én, pénteken újranyit a felújított Lehel úton lévő KIKA. Ezentúl még szebb, még modernebb és átláthatóbb áruház várja a lakberendezés szerelmeseit.

Ezen a napon, az első 100 vásárló egy mutatós kika táskát kap ajándékba. S nem érnek véget a meglepetések, mert egész hétvégén, minden kika áruházban -15% kedvezménnyel vásárolhatunk. Most érdemes bevásárlólistát készíteni! 😊

Szerencsés vagyok, mert bekukkanthattam a munkálatokba és már az akkor látottak is roppant meggyőzőek voltak. Színek harmóniája, ízlésesen megkomponált helyiségek, újdonságok, átlátható kínálat.

Ezentúl a kikába látogatás garantáltan  felfrissülés lesz a léleknek, az ott dolgozók számára pedig valódi megújulást jelent az európai környezetben való kreatív munka.

​​

 

Sőt a családok számára is kiváló hétvégi program lehet, hiszen amíg a szülők nézelődnek, addig a gyermekek biztonságos körülmények között élvezhetik a nagy tér adta szabadságot. Ha pedig megéhezik a család, akkor a finom, házias ételeket, kedvező áron kínáló étterem várja őket.

Mutatok is pár kedvenc, a kikában látott bútort és néhány igazán inspiráló térkialakítást, ami szerintem a ti tetszéseteket is elnyeri.

 

Mintha csak a fűbe heverednénk le. Álmunkat az ég kékje és a természet zöldje segíti:

 

 

Életvidám és modern konyha:

 

 

Közelednek a hűvös napok, egy kis melegség nem árt:

 

 

Ilyen tér láttán kezdenek áramlani az ötletek. Ugye milyen inspiráló?

 

 Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss