Irány a természet! Kemping & Túrafelszerelések

2018. május 16.   0 hozzászólás

Sokan szeretik a természetben tölteni a szabadidejüket a nyári hónapok pedig remek lehetőséget kínálnak arra, hogy hódoljanak a szenvedélyüknek.


Ehhez nem árt néhány hasznos kiegészítő, amivel a kinti időt még kellemesebben tölthetik el – a Tchibo webáruház heti ajánlata épp ezért a túrázás, kempingezés szerelmeseinek kínál kényelmes, praktikus ruhákat és olyan eszközöket, amelyekkel a szabadban töltött órák – legyen nappal, vagy éjszaka - igazán kellemes élmények lesznek!

 

 

Egy jó minőségű kulacsra szükség lehet az út során: a kivehető jégakkus kulacs tökéletes útitárs lesz a kirándulásokhoz, hiszen tovább hidegen tartja a benne lévő folyadékot, így akárhol vagyunk igazán hűvös itallal pótolhatjuk a szükséges folyadékot.

A szivárgásmentes, pattintós fedélnekköszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a magunkkal vitt üdítő vagy víz ott hasznosul majd ahol mi szeretnénk és nem az este megszárítandó ruhák sora gyarapszik majd, ami egy rosszabbul záródó kulacs esetén bizony könnyen megtörténhetne.    

  

 

Ha kerékpárral indulunk útnak, akkor különösen jól jöhet egy olyan eszköz, amivel szem előtt tarthatjuk okostelefonunkat, hiszen a klasszikus térképek helyett a különféle alkalmazások már a navigációban is a segítségünkre vannak. Ha tehát folyamatosan tudni akarjuk, jó irányba tekerünk-e akkor a kerékpárra rögzíthető okostelefon-tartósegítséget nyújt nekünk ebben.

Tokban tartott és tok nélküli, 55-80 mm széles telefonokhoz alkalmas, erős, szilikonos rögzítésepedig illeszkedik a kereskedelmi forgalomban kapható, 14-30 mm átmérőjű kormányokhoz. A 360 fokban elforgathatógömbcsuklóbiztosítja az optimális látószöget, így mindig jól láthatjuk majd a kijelzőt.

 

 

Szintén a biciklivel kirándulni indulók számára praktikus kiegészítő a kerékpáros- és oldaltáska, ami egyszerűen rögzíthető a csomagtartóra, de oldaltáskaként is kényelmesen viselhető. A bevonattal ellátott külső anyagának hála a táska vízálló.

Cipzáras főrekeszében sok apróbb rekeszttalálunk, hogy rendezetten tarthassuk a holmikat. Emellett 2 tépőzáras első zseb, és 2 hálós oldalzsebis további pakolási lehetőségeket kínál, ráadásul a megerősített hátfal és alsó rész különösen alkalmassá teszik a táskát bármilyen kiránduláshoz.    

 

​  

 

Ha az éjszakát is a szabadban töltjük, akkor biztosan jól jön majd néhány kis helyen elférő, a kempingezés kényelmét viszont nagyban javító kiegészítő, a magától felfújódó hőszigetelő matrac.

Kényelmes alvóhelyet biztosít, miközben arról is gondoskodik, hogy a nedves vagy hideg föld se okozzon kellemetlenséget. Magától felfújódó, levehető fejrészepatentgombokkal rögzíthető a matrachoz, melynek szelepfedelei rögzítvevannak, így nem kallódnak majd el akárhol is vessük be a kényelmes, hőszigetelő kiegészítőt.

A matrac része 120, fejrésze pedig 100 kg-ig terhelhető. 2 tépőzárral és tárolótáskávalérkezik, így a szállítása is könnyedén, rendezetten megoldható.    

 

  

 

Az összehajtható termopárna szintén a kényelmünket szolgálja mind utazáskor, kiránduláskor, mind koncerteken vagy épp parkokban jó szolgálatot tesz, ha hűvös-nedves részen szeretnénk leülni. A belső szivacsrétegnekköszönhetően kellemesen puha és kényelmespárna jó ülőfelületet biztosít, miközben alumíniumfólia hátoldala optimális hőszigetelést és víztaszítófelületet képez.

A negyedére összehajtható párna helytakarékosan tárolhatóés szállítható, tépőzáras pántjának köszönhetően pedig így is marad, amíg újra szükségünk nem lesz az általa biztosított kényelemre, akárhol is legyünk.

 

 

Az okostelefonok nem csak kerékpározás közben igényelhetnek megfelelő figyelmet. Egy vízparti nyaralás során is gondoskodnunk kell a partra magunkkal vitt készülékünk védelméről.

A vízálló okostelefon tokmegvédi őket a portól, homoktól és a víztől is, hiszen2 m-ig teljesen vízálló. A kereskedelmi forgalomban kapható 6 colos készülékek közül a legtöbb illik a tokba, amelyben akár a víz alatti fotózáshoz ishasználhatjuk a telefont, hiszen átlátszó ablak is található rajta és az érintőképernyőt is könnyedén kezelhetjük ezen keresztül.

Emellett kívül található fejhallgató bemenet, hordozópánt, és a vízállóság ellenőrzésére szolgáló tesztcsíkis.. A szenzoros vezérlésű Home-gomb és az arcfelismerő kezelésére viszont korlátozottan alkalmas a tok.

További hasznos kiegészítőkért és kényelmes ruhákért érdemes felkeresni a webáruházat és a teljes heti kínálatból szemezgetni, hiszen ott is rengeteg érdekes ötletet találunk! De vannak állandó termékek is az áruházban, ágyneműfehérneműmelltartógyerekruhanői divattémában is.  

 

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss