Honnan tudod melyik az igazi? Bio-Oil Design 1x1

2018. április 27.   0 hozzászólás

Mint ahogy már sok más remek terméket a Bio-Oil-t is elérte a népszerűség átka, felfigyeltek rá a törvényt nem igazán tisztelő hamisítók. Nézzük mi ennek az oka és mire kell fókuszálnod, ha eredeti Bio-Oil terméket szeretnél vásárolni!


 

Ismeretes, hogy a Bio-Oil  a hegek, a terhességi csíkok, a pigment foltok, a striák  ellen küzdők mentsvára, de amiért az én kedvencem lett, az amit vízhiányos bőrömmel művelt. Így már egy ideje biztos helye van a törzskozmetikumaim sorában.

 

 

Ha kíváncsiak vagytok hogyan vált a Bio-Oil egy laza tesztelésből kedvenc termékké nálam, akkor nézzétek meg ezt a videót. Ha pedig tetszett a kisfilm, akkor iratkozzatok fel a Világszép.hu YouTube csatornára ITT, amivel jelzitek, hogy szeretnétek még hasonló videókat látni tőlem.

 

 

Így kerüld ki a hamisítványokat!

 

A hamisított, s az eredetihez nagyon hasonló külső bizonytalan eredetű beltartalmat rejt, mely komoly problémákat, irritációt is okozhat. 

 

De nem kell megijedni, hiszen a 25, 125, 200 ml-es kiszerelést érintő új design révén igen szembeötlő, hogy melyik is az eredeti termék. 

 

 

Ezért most megmutatjuk hogyan néz ki az igazi Bio-Oil termék új csomagolása. Íme:

 

 

A 60 ml-es kiszerelés azonban még sokáig a régi külsővel lesz kapható, így azt hiszem az a legbiztosabb, ha Bio-Oil-t a patikákból vagy Ceumedika oldaláról szerzitek be.

 

Csak üres flakont tudtam nektek fotózni, mert a gyakori használat miatt egykettőre elfogyott! 💛

Látogass el a Világszép.hu Facebook oldalára és Instagram oldalára, ahol még több hasznos és érdekes cikkel igyekszünk kedveskedni neked!

 Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss