Hihetetlen! De ennek a kávé neve: Reviczky Gábor

2017. december 12.   0 hozzászólás

Reviczky Gábor színművész régóta a minőségi kávézás hazai nagykövete, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes kávéért. Arra azonban még ő maga sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó, akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán, meglepetésként róla nevezi el legújabb kávéját. Kóstoltuk a Revicky Gábor kávét és nagyon kellemes aromájú volt!


 

"Régóta nagy kávékedvelő vagyok, a napjaim csak ezzel indulhatnak és általában ezzel is zárulnak, persze azért közben is lecsúszik egy-kettő. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a minőségi kávézás magyar nagykövete lehetek, az még inkább, hogy egy kávét is elneveztek rólam, hiszen élek-halok a finom, krémes, lágy ízhatású rövid kávéért.

 

 

Amikor először kóstoltam a Berger&Co kapszulás kávéit, egyből éreztem, hogy ez más, mint a többi, zamatos volt, tökéletesen kiadta a kávé lenyűgöző ízvilágát. Az én speciális kedvencem 9 összetevőből áll, ezek meghatározott arányai hozzák ki a legjobb aromákat, a megfelelő savasságot, és ami a legjobban tetszik, hogy hosszú órákig nem megy ki az ember szájából az íz.

Vannak rendkívül trükkös kávéik is, például amit tonikkal kell inni, félelmetes kombináció. " - mesélte Reviczky Gábor színművész, akinek otthon felesége készíti a legínycsiklandóbb kávét.

 

 

Magyar szereplő a kávékapszulák világpiacán

Eitzenberger Balázs, a Berger&Co társtulajdonosa szerint a minőségi kávézást be lehet úgy szorítani egy kapszulába, hogy az árak alacsonyan maradnak.

„Az állandó minőség a legfontosabb számunkra, ezért csak a legértékesebb és legkívánatosabb kávékat használjuk és forgalmazzuk. Első magyar forgalmazóként legfőbb célunk, hogy megismertessük az emberekkel a prémium kávézás élményét. Persze a tökéletes kávé létrehozásához elengedhetetlen a kiváló alapanyag, a legmagasabb szintű pörkölési tudás és a legjobb kapszulák.

 

 

Szerettünk volna a küldetésünk mellé hiteles arcokat választani, így nagy örömünkre szolgált, hogy Reviczky Gábor művész úr a minőségi kávézás hazai nagyköveteként támogat minket.

Most egy új terméket, a színművész kedvenc ízvilágát mutattuk be, melyet tiszteletünk jeléül Reviczky Gáborról neveztünk el” – mondta Eitzenberger Balázs, a Berger&Co társtulajdonosa.

 

 

Epres Panni elég későn, 26 éves korában kezdett el kávézni, de azóta olyannyira rákapott az ízére, hogy néha napi 4-5 csészével is megiszik.

"A kávézás nálam igazi rituálé, az elsőt ébredés után, reggel 6-kor kortyolgatom el, miközben készülődök, megnézem az e-mailjeimet. Általában az utolsó kortyot már félig az ajtóban állva, hidegen iszom, majd napközben ebéd előtt jön a következő és délután még egyet-kettőt eliszogatok az íze kedvéért.

Csakis feketén szeretem, tehát sem édesítőt, sem tejet nem teszek bele, így a legegészségesebb és így jön ki a kávé igazi zamata. Amikor megkóstoltam a Berger&Co kávéját, egyből éreztem, hogy ez valamiért más, ugyanis nem volt az a savas, facsaró utóíze, amit szinte mindig érzek más kávék esetén" – mondta Epres Panni, a cégbemutató sajtótájékoztató háziasszonya.

 

 

A vállalat több évtizedes kávétapasztalattal a háta mögött olyan kávé legendákkal ismerteti meg a kávézás szerelmeseit, mint Jamaica Blue Mountain, a Hawaii Kona, a Panama Geisha és a Cup of Excellence díjnyertes brazil kávé.

 

 

A Berger&Co kínálatában a mindennapi kávékon túl ínyenceknek készült egyedi kávékeverékek is megtalálhatók, sőt a frissen őrölt kávéból készült speciális kávékapszulák még inkább a kényelmes kávézás élményét szolgálják.

A cég élen jár a kiegészítők forgalmazásában is, professzionális kávégépeikkel és hangulatos kis csészéikkel koronázzák meg a mennyei pillanatokat.

 

​​​

 Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss