Gasztrokocsma a Balaton-felvidéken - Neked Főztem, Zánka

2016. október 20.   0 hozzászólás

Szerző: Kovács Attila

A Balatonon jobbnál jobb éttermeket találunk - különösen igaz ez az északi partra, a csodálatos Balaton-felvidékre. Nem csak túrázni, bringázni, hanem finom ételekkel vagy borokkal kapcsolatos élmények szerzésével kapcsolatban is érdemes elhagyni a vízpartot és a végigkalandozni a Felvidéket.


A Neked főztem ügyesen helyezkedik - ahogy a 71-es főútról a Hegyestű emblematikus csúcsát irányjelzőnek használva épp lefordulnánk a gasztrofőváros, Köveskál felé, de még ki sem értünk Zánkáról, lassítsunk le még jobban a kanyarban, a Gyógynövény-völgy magasságában - mert éppen ott találjuk a Neked Főztem kiváló terasszal rendelkező, hangulatos éttermét.

 

 

A Gyógynövény-völgy egyébként is megér egy látogatást, előtte vagy utána viszont szuper program a Neked Főztem ízletes étkeinek megkóstolása.

 

 

A belső tér kellemes, rusztikus és letisztult egyben - ahogy az ízek is.

A Neked Főztem zánkai és alsóörsi beach-food étteremként kezdte - akinek nem ismerős a stílus, és a hekk-lángos-sör kombóra asszociál, az nagyon távol áll a valóságtól    Tovább a cikkre

 Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss