Februári kedvencek – Ezt kentem magamra!

2018. március 07.   0 hozzászólás

Ismét kis kozmetikai kalandra invitállak benneteket, vegyük számba együtt februári kedvenceimet!


 

L’OCCITANE Shower Gel

Az előző bejegyzésben már szóltam a L’OCCITANE kézkrémek finomságáról és iszonyú praktikus kiszereléséről, ebben a hónapban azonban egy újabb termékükkel kerültem közelebbi kapcsolatba.

Megismerkedtem  a Verbena tusfürdővel, melyet most utazó kisterelésben próbáltam ki. Könnyű, lágy készítmény, melynek az illata nagyon kellemes, citrusos jellegű. Azt hiszem beszerzem nagy kiszerelésben is!

 

 

COLLISTAR Eye Pencil

Ennek a szemceruzának a színe első ránézésre kicsit merésznek tűnhet, de a Violet vagyis lila árnyalat  egyáltalán nem harsány, sőt nagyon finoman emeli ki a szemem zöldjét. Tartósnak bizonyult, kibírta a napi próbatételt.

 

 

THE BODY SHOP testvaj

A Világszép.hu YouTube csatornán már szóltam a testvajról, ami abszolút újdonság volt számomra. Az ott látott szettben található 5 db termék közül kiemelném most a British Rose  testvajat.

Az illatat elképesztő, a képzelet szárnyán repülve hirtelen az angol vidék, és Anne Hathaway - Shakespeare felesége – csodás rózsáskertjének látványa tárult elém Stratford-upon-Avon városában.

A British Rose testvaj állaga is különleges. Puha és könnyen beszívódó, ami maga után hidratált bőrfelületet hagy.

 

 

CLINIQUE pep-start cleanser

Kettő az egyben hatású arctisztító, ami a benne lévő finom szemcséknek köszönhetően radírozza is a bőrt. Nagyon tetszik benne, hogy mindennapos használatra is alkalmas, mert  hámlasztó hatása nem drasztikus, így nem is terheli meg a bőrt.

 

 

BIO OIL

Vízhiányos bőrrel rendelkezem, így a Bio-Oil terméke felüdíti a bőröm. Kúraszerűen használom és mindig estére viszem fel az olajat. Élettelibb lesz a végeredmény, úgy, hogy nem érzem, hogy olajos lenne a bőröm, hiszen a termék pillanatok alatt beszívódik.

 

 

Ha érdekel, milyen termékek lesznek majd a márciusi kedvenceim, akkor látogass el  a Világszép.hu Facebook oldalára és kövesd az oldalunkat, mert akkor biztos nem maradsz le a friss posztokról.

A cikkben látott The Body Shop testvaj szerepel a Mi az a SHEA? Testvajkalauz c. videóban, amit itt tudsz megnézni: Világszép.hu YouTube.

Ha pedig feliratkozol a csatornára és a feliratkozás melletti csengő gombot 🛎 is megnyomod, akkor értesítést kapsz a legfrissebb videónk feltöltéséről. 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss