Ellenséges vizeken? Édesítési 1x1

2017. szeptember 27.   0 hozzászólás

Ez a 8 egyszerű ötlet segít abban, hogy az édesítőszerekkel zökkenőmentes viszonyt ápoljunk.


A VILAGSZEP.HU YOUTUBE CSATORNÁJA MEGLEPETÉSEKKEL! ITT

  1. Tegyünk pár ropit a cukros dobozba, hogy ne álljon össze a cukor.
  2. A barna cukrot tároljuk a mélyhűtőben, hogy ne keményedjen meg.
  3. Ha sütéskor kifogytunk a barna cukorból, használjunk helyette melasszal kevert fehér cukrot. 20 dkg fehér cukorhoz adjunk 1 evőkanál melaszt.
  4. A megkeményedett barna cukor két napon belül felpuhul, ha egy szelet kenyeret vagy almát teszünk a tartójába.
  5. Vagy ha kemény és sürgősen szükség lenne rá, reszeljük le belőle a szükséges mennyiséget finom reszelőn.
  6. Ha porcukorra van szükség, és valamilyen oknál fogva elfelejtettük beszerezni, akkor használhatunk helyette darált kristálycukrot is.
  7. Mielőtt mérni kezdenénk a szükséges mennyiségű szirupot, előtte zsírozzuk be a mérő edényt, hogy a szirup ne tapadjon bele. A mérőkanalat pedig forró vízben hevítsük fel.
  8. Ha a méz vagy a dzsem kikristályosodik, állítsuk az üveget forró vízbe, amíg újra folyékony nem lesz. 

 



Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss