Birodalmi kaland! Az Estée Lauder mesés világa

2018. március 28.   0 hozzászólás

Régóta kacérkodtam már az Estée Lauder Advanced Repair Night szérumával és az Advanced Repair Night Eye krémmel, így nagyon örültem, hogy lehetőségem adódott a kipróbálásukra. 


 

Eddig csak az Estée Lauder rúzsokkal voltam közelebbi barátságban, de most elérkezett az idő, hogy a többi termékkel is megismerkedjek.

A rúzsokat annyira szeretem, hogy mindig tartottam attól, hogy a kedvenc három árnyalatomat kivonják a forgalomból színpaletta frissítés miatt, így beraktároztam belőlük. Ez nyilván őrültség volt, hiszen ha éjjel-nappal rúzsoznék sem tudnám még időben, szavatossági idő előtt elhasználni őket.

 

 

De azt hiszem, hogy megnyugodhatok, mert az új Pure Color Love rúzspalettából nekem találták ki a Radical Chic 250 és a  Proven Innocent 200 színeket, a Pure Color Envy  palettából pedig a Suggestive 220 árnyalatot.

 

 

Tudtad?

A rúzsok szavatossági ideje általában 2 év és ezt komolyan vegyük figyelembe. Nem érdemes őket tovább tartogatni, mert komoly irritációt okozhat egy megromlott rúzs, a kellemetlen avas érzettől és a káros baktériumok megjelenéséről már nem is beszélve.

Felfedező típus vagyok így hát belevágtam az Estée Lauder világával való ismerkedésbe!  Negyvenen túl mi az ami elsőként eszembe juthat? Természetesen a szemránckrém és arcszérum!

 

 

Szerencsére a szemránckrém szettben is kapható és mindenképpen érdemes is ezt a Beautiful Eyes: Repair + Renew variációt választani, mert pontosan ugyanannyiba - 18.100 forintba - kerül a dobozba zárt mini szérum, szempillaspirál és szemránckrém, mint a szólóban megvásárolható Advanced Repair Night Eye krém.


 

 

Még egy plusz pont az Estée Lauder mellett!

Számomra nagyon szimpatikus volt, hogy az Estée Lauder ismételten felkérte az immár 62 éves Isabella Rossellinit, hogy lépjen a modelljeinek sorába, ezzel elismerve, hogy a szépség időtlen és az szépségipar már nemcsak a legfiatalabbakhoz szól.

 

 

Még egy érdekes adalék tartozik ehhez a márkához, ugyanis az alapító és névadó Estée Lauder magyar származású. 

 

kép

 

Nézzétek meg a magyar származású hírességekről szóló Világszép.hu videót, melyből kiderül a titok:

 

TIPP!

Ha kis szeretnéd próbálni az Estée Lauder termékeit, akkor mindenképpen érdemes az online rendelést választani, mert az első rendelés alkalmával -15% kedvezményt kapunk.

Ezt a kódot kell beírni az érvényesítéshez: WELCOME15

 

 

Érdemes feliratkozni az Estée Lauder hírlevelére is, mert akkor nem maradtok le az ilyen lehetőségekről 👇

 

Legutóbb ezt a csodás, termékekkel teli neszeszert lehetett megszerezni, melyet teljesíthető vásárlási értékhez kötöttek. Úgy tudom még korlátozott számban az üzletekben beszerezhető a szett.

 

 

 

Köszönöm a figyelmet! Kérlek látogass el a Világszép.hu YouTube csatornájára, ahol Beauty – Életmód – Utazás – DIY- Gasztro témákban találsz videókat. 🎬 Ha tetszett, iratkozz fel a Világszép.hu csatornára. 🛎

Aktualitásokkal várunk a Facebook  és Instagram oldalunkon is. 🌷
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss