Ez a zöldbabimádók étele

2017. szeptember 23.   0 hozzászólás

A zöldbabimádók figyeljenek! Babos hús, amit neked találtak ki. Nemcsak finom, de nagyon egészséges is és ez a recept garantált siker lesz!


Az isteni  babos hús megalkotása egy pörkölt elkészítésével kezdődik.

A második lépésben egy edényben zsiradékon dinszteljük meg a hagymát, majd tegyük bele a megtisztított, apróra vágott zöldbabot, melyhez tettünk fűszerpaprikát és sót.

Egy kevés víz hozzáadásával főzzük, amikor már majdnem megpuhult, tegyük hozzá a kockákra vágott krumplit és együtt főzzük puhára.

Ezután keverjük hozzá a kész pörköltet, szórjuk meg a tetejét egy kevéske liszttel, bőven tegyünk bele tejfölt.

Jól keverjük meg, rotyogtassuk át, ha kell még ízesítsük.

Magában vagy kenyérrel, savanyúsággal is fogyasztható.

Tudtad? Egy kis zöldbab történelem

A zöldbab, pontosabban annak őse, a dél-amerikai indiánok ősi kultúrnövényei közé tartozik. Ezt bizonyítja, hogy mexikói és perui ásatások során a régészek több ezer éve babmaradványokra bukkantak.

Amerika felfedezése után Kolumbusz hozta át Európába. Itt gyorsan elterjedt, és hamarosan több fajtáját is kinemesítették. 
Említésre méltó, az antioxidáns tulajdonságú C-vitaminja. 

Tetszett a videó?⬇️ Iratkozz fel csatornánkra: VilagszepYT 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss