A szemfülesek már a karácsonyra hangolódnak

2018. november 08.   0 hozzászólás

Minden évben talán egy picit korábban gondolunk a karácsonyra, hiszen az üzletek kínálatában és dekorációjában egyre hamarabb jelennek meg a csillogó utalások kedvenc ünnepünkre. Utazz velünk most egy varázslatos mesevilágba!


Sokan morgolódnak is emiatt és szerintük a Mikulás érkezése, az Adventi időszak és a karácsonyi hangulat kizárólag a december sajátja. De gondoljunk csak bele, nem tölt-e el bennünket jóleső melegséggel a sok dísz és ragyogó kiegészítő látványa!

 

 

Idén a kikában is korábban beköszöntött az ünnepi szezon, s ez könnyebb átállást tesz lehetővé számunkra, így a sötétebb és hidegebb ősz és tél gördülékenyen kúszhat be mindennapjainkba.

 

 

Azért is célszerűbb korábbra időzíteni a karácsonyi előkészületeket, mert ilyenkor még a teljes készletből és a gazdag kínálatból szemezgethetünk!

 

 

Ötféle stílus teljes színharmóniában! Ez az, amit a kika nyújt a karácsonyi hangulatra vágyók számára.

A havas stílus

 

Az előkelő ragyogás

 

A természet ihlette szépség

 

A klasszikus időtlenség

 

Az elegáns visszafogottság

 

Következő cikkünkben sorra vesszük ezeket az idei izgalmas trendeket, kiderül, hogy a stílustanácsadók által megálmodott irányzatok közül melyik megjelenés áll hozzád legközelebb. Ha tehát könnyebben szeretnél eligazodni a karácsonyi forgatagban, akkor kövesd a Világszép.hu Facebook oldalt és Világszép.hu YouTube csatornát.

 

 

Idén a kika különösen figyelmes lesz velünk, hiszen az óriási karácsonyi dekoráció, dísz és kiegészítő kínálat mellett még a fenyőfa is beszerezhető lesz az áruházak előtt.  

Sőt érdemes lesz a karácsonyi dekoráció megvásárlásának napját családi programként értelmezni, hiszen a kika éttermi részén isteni karácsonyi menü várja majd a válogatásba picit már elfáradt szülőket és gyermekeket.

 

 

Most könnyedén össze tudjátok hasonlítani a kika korábbi kínálatát az idei palettával, hiszen tavaly egy komoly vásárlási örvénybe kerültem... Nézzétek meg ennek a beszerző túrának a végeredményét!

 

 

 

 

 

 

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss