A páratlan Maldív-szigetek

2016. november 10.   0 hozzászólás

A világ legszegényebb országai közé tartozik, a turizmus mégis szárnyal. 


A világ legszegényebb országai közé tartozik, a turizmus mégis szárnyal. Ez köszönhető a szemet gyönyörködtető és páratlan szépségű tájnak, a történelmi városoknak és persze az Indiai-óceánnak, amelyben fekszik. Természetesen a csodás Maldív-szigetekről van szó.

Ez egy szigetország tehát az Indiai-óceánon, India déli csücskénél. A szigetek összterülete mintegy 300 km2. A szigeteken trópusi éghajlat uralkodik, ami további ok lehet arra, hogy a nyaralni vágyók itt töltsék el vakációjukat.

Az új Cooee OBLU at Helengeli by Atmosphere**** resortot ajánljuk minden utazó szíves figyelmébe:Egy másik szállás lehetőség az Ari-atoll déli részében található Holiday Island sziget. Itt is fehér homokos tengerpart és kókuszpálmák egészítik ki a páratlan szépségű óceán-panorámát. Az itt található 142 Superior-Strand-bungaló tágas és komfortos helységekkel várja a nyaralókat.

Egy fogadócsarnok tárul elénk, amint megérkezünk a szigetre, melynek recepcióján mindenben segítenek, és minden kérdésünkre válaszolnak az itt dolgozók. Ezenkívül egy étterem, egy kávézó, egy bár és egy ajándékbolt is gondoskodik róla, hogy már érkezéskor jól érezzük magunkat.

A bungalók szobáiban rattan bútorok, nagy fürdőszobák, klíma, minibár és tengerre nyíló erkélyes kilátás biztosítja a kényelmet és nyugalmat.

A szolgáltatások között szerepelnek térítés ellenében többek között strandröplabda, asztalitenisz, fitness-központ, wellness részleg, merülés és jetski használatának lehetősége.

Érdemes ellátogatni a szigetek valamely pontjára, hiszen biztos, hogy olyan élményben lehet részünk, ami örökké maradandó élményt nyújt. A mindig meleg időjáráson és az óceán ölelésén kívül olyan különleges élőlényekkel büszkélkedhet a szigetország, mint például a Fehérhasú szula madár, vagy az agámafélék, ami egy 385 fajból álló nagycsalád. Azonban figyelni is érdemes, hiszen a víz alatti világ egyik leghatalmasabb lakója, a planktonnal táplálkozó cetcápa is gyakran megfordul a szigetek környékén. Ha valaki meglátja, az egy életre szóló élmény lehet számára.

További Maldív-szigeteki hotelek  itt találhatóak: https://www.araamutravel.hu/maldiv-szigetek 

 

 

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss