Ittatok már sült teát?
A hűvös őszi és hideg téli napokra ajánljuk ezt a nagyon finom és trendi különlegesség. 🍵
Mi most sült teák közül az almával elkészített változatot kértünk, ahogy ez a képen is látszik.
Nagyon jó választás volt, nézzük miért!
Így készül!
Vágjuk az almát apró kockákra, fűszerezzük fahéjjal, csöpögtessünk rá citromot ízlés szerint és mézzel keverjük össze az így kapott „masszát”.
Majd tegyük tepsibe és közepes lángon vagy 160 fokon süssük egy órán át.
Ezután helyezzük kis üvegecskékbe még melegen és jöhet egy kis dunsztolás.
Fogyasztáskor a képen lévő kis üvegből 2-3 teáskanállal tegyünk a csészénkbe, és a teljes íz hatás érdekében még citromozzuk meg kicsit a sült teánkat.
Maradjunk kicsit a gasztronómia témakörénél. 🔽 A Világszép.hu YT csatornája rád vár, FELIRATKOZÁS: ITT
Így mi is nagyon finom, különleges italt készíthetünk, amivel a vendégeinket is elbűvölhetjük.
Kicsit a forralt bor okozta élményt idézte fel bennem ez a finomság. Érdemes kipróbálni. 😀